Dører og porter

Aktuelt Om oss Produkter Brosjyrer Service Referanser Arrangementer Prosesskjemaer Informasjonspolicy Personale
header_bottom

Søk

Kontakt

Hydropress HUBER AB avd.Norge

Furuhallveien 8A

3512 Hønefoss


icon.tel  +47 959 25 444 (Sør Norge)

icon.tel + 47 971 53 514 (Midt og Nord Norge)


icon.mail info@huber.no (Sør Norge)

icon.mail salg@huber.no (Midt og Nord Norge)

icon.mail service@huber.no

icon.mail reservdelar@hubersverige.se

Sverige

www.hubersverige.se

Finland

www.huber.fi

Klikk her for å melde deg
på vårt nyhetsbrev!

Linkedin..png    FB-logga.png    twt_a.png    Ins.png

Dører og porter

Det finns flere ulike dører hos HUBER. De vanligste er de trykktette dørene TT7 og TT7.R. Disse sammen med våra sikkerhetsdører TT2 gjør at det blir et godt miljø ved deres reservoar/renseanlegg.

TT7 og TT7.R er dører som er lagd for å stå imot vannsøyle bak døren på opptil 10 meter. Vi kan også levere dører beregnet for vannsøyle opp til 30 meter. Dørene monteres enten i ny betong og støpes inn eller så kan de monteres i en ramme for ettermontering. Døren monteres alltid så den åpnes inn i tanken/kanalen. Dette gjør at den tettes godt mot sin ramme pga. att vanntrykket presser mot døren.

Dørene kan fås med et senterratt for å åpne døren eller alternativt håndtak. Alle dørene kan også leveres med spotlight og inspeksjonsvindu som opsjoner. Det gjør at du kan ha kontroll på vannet i din reservoar uten å behøve å åpne og komme inn i reservoaret.

Sikkerhetsdørene TT2 er sikkerhetsklassert for å stå imot innbruddsforsøk. Døren har blitt testet ved testanlegg for å oppfylle de aller tøffeste sikkerhetskrav. Disse dørene finnes i flere varianter beroende på hvilken sikkerhetsklasse som ønskes. Denne dør finnes i standardmål men kan også lages etter egne mål.

© Copyright - Hydropress HUBER AB