Industriell avløpsvannbehandling

Aktuelt Om oss Produkter Brosjyrer Service Referanser Arrangementer Prosesskjemaer Informasjonspolicy Personale
header_bottom

Søk

Kontakt

Hydropress HUBER AB avd.Norge

Furuhallveien 8A

3512 Hønefoss


icon.tel  +47 959 25 444 (Sør Norge)

icon.tel + 47 971 53 514 (Midt og Nord Norge)


icon.mail info@huber.no (Sør Norge)

icon.mail salg@huber.no (Midt og Nord Norge)

icon.mail service@huber.no

icon.mail reservdelar@hubersverige.se

Sverige

www.hubersverige.se

Finland

www.huber.fi

Klikk her for å melde deg
på vårt nyhetsbrev!

Linkedin..png    FB-logga.png    twt_a.png    Ins.png

Industriell avløpsvannbehandling

Du tjener penger på produksjon og salg av dine egne produkter. Selv om behandling av avløpsvann og slam ikke utgjør kjernen i virksomheten din, er miljøbevissthet helt sikkert en del av din forretningsidé.

 

Derfor leter du kanskje etter en samarbeidspartner som kan hjelpe deg å utvikle og implementere økonomisk fornuftige konsepter for avløpsvann- og avfallsbehandling.

 

HUBER är en av noen få leverandører i verden som ikke bare leverer utstyr til behandling av avløps- og prosessvann, men som også tilbyr slambehandling. Vi kan skape helhetlige prosesser med våre HUBER-maskiner og -systemer - med andre ord:

 

Vi tilbyr komplette systemer og tar på oss det prosesstekniske ansvaret for disse systemene.

 

Avløpsvannbehandling er imidlertid ikke nok. Neste steg er å bli grønn fra ende til annen. Behandling av sedimentert avløpsvann til prosessvann av høy kvalitet sparer dyrt drikkevann og reduserer avløpsvannmengden.

 

Vår filosofi om ikke å etterlate noen ubrukte ressurser, inkluderer også produksjonsslam. Slambehandling og slambruk er en ting man må ta hensyn til for å tenke helhetlig. Dette skal ikke bare innebære en kostnadseffektiv håndtering av slam, men også bruken av slam til energiformål.

 

Som du kan se, finnes det en rekke fremgangsmåter for hvordan man kan utvikle et opprinnelig dyrt avløpsvannprosjekt til et lønnsomt vannbehandlings- og slambruksprosjekt.

 

Vår industriavdeling, som består av spesialister som har opparbeidet kunnskapene sine fra en lang rekke prosjekter, hjelper deg gjerne med sin kunnskap og erfaring.

 

HUBER Flotasjonsanlegg  HDF

Andre industrielle bruksområder

 

 

© Copyright - Hydropress HUBER AB