Kumlokk

Aktuelt Om oss Produkter Brosjyrer Service Referanser Arrangementer Prosesskjemaer Informasjonspolicy Personale
header_bottom

Søk

Kontakt

Hydropress HUBER AB avd.Norge

Furuhallveien 8A

3512 Hønefoss


icon.tel  +47 959 25 444 (Sør Norge)

icon.tel + 47 971 53 514 (Midt og Nord Norge)


icon.mail info@huber.no (Sør Norge)

icon.mail salg@huber.no (Midt og Nord Norge)

icon.mail service@huber.no

icon.mail reservdelar@hubersverige.se

Sverige

www.hubersverige.se

Finland

www.huber.fi

Klikk her for å melde deg
på vårt nyhetsbrev!

Linkedin..png    FB-logga.png    twt_a.png    Ins.png

Kumlokk

HUBER har flere ulike luker i rustfritt stål.

Modellene SD1 og SD2 er firkantet respektive runde værbestandig mannhullsluker for alle mulige bruksområder. Disse lukene finnes i ulike utførelser og man har valgmulighet for isolering eller ventilasjon finnes.

Modellene SD3 og SD4 er firkantet respektive runde værbestandig mannhullsluker med høyere sikkerhetsklasse enn lukene SD1 og SD2.

De oppfyller kravene til innbruddsklasse RC 3. Standardmodeller er tilgjengelige som ventilasjon, isolasjon eller ventilasjon og isolasjon.


Modellene SD5 og SD6 er firkantet respektive runda mannhullsluker som er vanntette opp til 1 meter vannsøyle. Det finnes også mulighet å sette inn ventilasjon i luken og det er då ett tilvalg.

Modellene SD7 og SD7.R er kjøresterke luker. Dissa er testet med belastningstest ihht. DIN 1229. Dissa finnes i ulike utførelser og er belastet for 15/125/400 kN. De er tettet med en gummipakning.

Alla HUBERs mannhullsluker er utrustet med en gassdempere (flere om luken er stor) og de har også skydd for låsesylinder.

En spesiell ”HUBER-nøkkel” finnes med i hver leveranse, låsesylinder med nøkkel kan fås som tilvalg. Lås som forberedt for ASSA-sylindrer er mulig å bestille. (også ASSA DP-klikk system er mulig å tilpasse for).

Flere av lukene finnes i standardstørrelser og klara for leveranse direkte fra fabrikken i Tyskland. Størrelsene er 600x600 mm, 800x800 mm og 1000x1000 mm. De runda finns i Ø 600 mm, Ø 800 mm og Ø 1000 mm. Andre størrelser kan levereras etter kundens ønskemål.

Til alle mannhullslukene går det å få fallsikring. Fallsikkringen er en rist som monteres på innsiden av luken for att man ikke skal falle ned i mannhullet. Denne risten har så gangjern så att det kan felles opp og festes når luken er åpen. Fallsikkringen behøver ikke løftes ut av mannhullet men felles enkelt opp.

© Copyright - Hydropress HUBER AB