Mekanisk avløpsvannrensing

Aktuelt Om oss Produkter Brosjyrer Service Referanser Arrangementer Prosesskjemaer Informasjonspolicy Personale
header_bottom

Søk

Kontakt

Hydropress HUBER AB avd.Norge

Furuhallveien 8A

3512 Hønefoss


icon.tel  +47 959 25 444 (Sør Norge)

icon.tel + 47 971 53 514 (Midt og Nord Norge)


icon.mail info@huber.no (Sør Norge)

icon.mail salg@huber.no (Midt og Nord Norge)

icon.mail service@huber.no

icon.mail reservdelar@hubersverige.se

Sverige

www.hubersverige.se

Finland

www.huber.fi

Klikk her for å melde deg
på vårt nyhetsbrev!

Linkedin..png    FB-logga.png    twt_a.png    Ins.png

Mekanisk avløpsvannrensing

Rister til alle formål

 

Siling er et nødvendig første skritt i kommunal og industriell avløpsvannbehandling.

Skrot og avfall må fjernes for å beskytte eller avlaste etterfølgende behandlingsprosesser mot tilstopping og/eller skader. Flytende, sammenklumpete og oppløste faste partikler holdes igjen (avhengig av spaltebredden eller hullstørrelsen) og fjernes, og blir til slutt tatt hånd om og transportert vekk.

 

Vi har utviklet en ristserie basert på HUBERs ROTAMAT®-prinsipp "siling - vasking - transportering - avvanning i en og samme enhet", og denne har med stor suksess blitt introdusert i det globale markedet for avløpsvannbehandling. I de senere årene har vi lagt til seriene STEP SCREEN® og MAX®. Med dette svært omfattende rist- og silproduktprogrammet kan vi derfor tilby kundene mekaniske avløpsbehandlingssystemer på følgende områder:

  • alle installasjoner
  • alle gjennomstrømningstyper
  • alle spaltebredder eller hulldiametrer

 

Finrister for nye bruksområder

 

Vi har utviklet ekstremt finspaltete rister for separering av svært fine partikler, og kan derfor tilby nye bruksområder for forbedret avløpsvannbehandling. En pålitelig separasjon av hår og fibermaterialer blir stadig mer nødvendig for en effektiv bruk av membranbioreaktorer/MBR.

 

Et annet bruksområde for finrister er situasjoner der sjøer eller elver er mottakere, samtidig som man utelukkende benytter mekanisk rensing. Reduksjon av COD/BOD fra slike utløp blir stadig viktigere for å kunne beskytte følsomme resipienter. Disse finristene kan fjerne ikke-nedbrytbare og nedbrytbare ikke-organiske og organiske materialer samtidig. Med denne nye teknologien oppnår man bedre miljøvern til rimelige kostnader.

 

Kjemisk utfelling og/eller opphopning kan brukes for å gjøre ristene mer effektive. Tilsetting av slike kjemikalier omdanner oppløste substanser og kolloider til separerbare og utskillbare klumper som kan fjernes. Filtrerbare faste partikler kan reduseres med opptil 95 %, COD/BOD med opptil 65 % og fosfor med opptil 60 %. I mange områder med utilstrekkelig avløpsvannbehandling, om slikt i det hele tatt finnes, er finristen et raskt og kostnadseffektivt første skritt i riktig retning.

 

Klikk på en av maskinene vid siden for å få mer informasjon om den!

© Copyright - Hydropress HUBER AB