Membranteknologi

Aktuelt Om oss Produkter Brosjyrer Service Referanser Arrangementer Prosesskjemaer Informasjonspolicy Personale
header_bottom

Søk

Kontakt

Hydropress HUBER AB avd.Norge

Furuhallveien 8A

3512 Hønefoss


icon.tel  +47 959 25 444 (Sør Norge)

icon.tel + 47 971 53 514 (Midt og Nord Norge)


icon.mail info@huber.no (Sør Norge)

icon.mail salg@huber.no (Midt og Nord Norge)

icon.mail service@huber.no

icon.mail reservdelar@hubersverige.se

Sverige

www.hubersverige.se

Finland

www.huber.fi

Klikk her for å melde deg
på vårt nyhetsbrev!

Linkedin..png    FB-logga.png    twt_a.png    Ins.png

Membranteknologi

Membranbioreaktorer/MBR for alle anleggsstørrelser

 

Desinfisering av avløpsvann

 

Avløpsvannbehandling i kommunale og industrielle anlegg kan kreve stor plass, store bygninger og dyrt utstyr for luktredusering. Renseresultatet er ofte dårlig på steder med varierende belastning. Alle disse faktorene resulterer i kraftig miljøpåvirkning, høye byggekostnader og høye drifts- og vedlikeholdskostnader.

 

Membranbioreaktorer (MBR) krever opptil 70 % mindre plass, noe som gir store reduksjoner i byggkostnadene. MBR har forbedret ytelse. Sedimenteringsanlegg behøves ikke, og dermed forsvinner problemene med flytslam eller slamflukt. Eksisterende bygninger kan bygges om og renseresultatet forbedres. Eksisterende før- og sluttsedimenteringsbassenger kan etter ombyggingen isteden fungere som buffer- og reservebassenger/regnvannmagasiner.

 

Permeatet fra MBR-systemet oppfyller alle nåværende retningslinjer. Permeatet inneholder i prinsippet ingen bakterier. Det kan brukes som servicevann eller til vanningsformål.

 

HUBER har jobbet med membranteknologi for kommunal og industriell avløpsvannbehandling i over et halvt decennium. Underveis har vi hele tiden forbedret funksjonen på våre opprinnelige VRM®-enheter (Vacuum Rotation Membranes). Vi har optimalisert ytelsen og tilpasset fremstillingen etter markedets økende etterspørsel. VRM®-enhetene utmerker seg ved sin høye kapasitet på opptil 100 m³/h per enhet, lavt energiforbruk og lang levetid.

 

En spesiell egenskap hos disse membranenhetene er rotasjonen, som muliggjør sekvensiell, men høytytende luftrengjøring av membranoverflatene, med et forholdsvis lavt energiforbruk og bare sporadisk kjemisk rengjøring. Gjennomstrømningen av rengjøringsluft er så lav som 150 l/(m²·h), og lufttrykket på rengjøringsluften er bare omtrent 250 mbar, ettersom rengjøringsluften kobles til den sentrale akselen på VRM.

 

Alle våre membranenheter utstyres med en ultrafiltreringsmembran av topp kvalitet, og vi kombinerer den beste permeatkvaliteten med lave rengjørings- og vedlikeholdskostnader, samt lang levetid. Vi har som formål å kunne tilby membranenheter av høy kvalitet og med lang levetid på markedet. Vi har valgt membranplater, siden de har høyere driftssikkerhet og er enklere å vedlikeholde ved kjemisk rensing.

 

pdf Klikk her for å se en presentasjon av Hubers membranteknologi

 

Klikk på en av maskinene vid siden for å få mer informasjon om den!

© Copyright - Hydropress HUBER AB