Rekkverk, stiger og overganger

Aktuelt Om oss Produkter Brosjyrer Service Referanser Arrangementer Prosesskjemaer Informasjonspolicy Personale
header_bottom

Søk

Kontakt

Hydropress HUBER AB avd.Norge

Furuhallveien 8A

3512 Hønefoss


icon.tel  +47 959 25 444 (Sør Norge)

icon.tel + 47 971 53 514 (Midt og Nord Norge)


icon.mail info@huber.no (Sør Norge)

icon.mail salg@huber.no (Midt og Nord Norge)

icon.mail service@huber.no

icon.mail reservdelar@hubersverige.se

Sverige

www.hubersverige.se

Finland

www.huber.fi

Klikk her for å melde deg
på vårt nyhetsbrev!

Linkedin..png    FB-logga.png    twt_a.png    Ins.png

Rekkverk, stiger og overganger

En liten kort informasjon omkring Hubers sikkerhetssystem

HUBER har mulighet til å tilby flere rustfrie sikkerhetsprodukter som bland annet stiger og rekkverk. De finns både i standardstørrelser og tilpasset for kundens behov. Flere av standardstørrelsene finns klare for direkteleveranse fra vår fabrikk i Berching, Tyskland og de tilpassede lages på bestilling.

Vi setter personalsikkerhet i først!

Stiger

HUBER kan tilby flere typer stiger, alt fra den helt vanlige til en stige utstyrt med sikkerhetsskinne for innfesting av sikkerhetssele. Stige utrustet med sikkerhetssele er mere praktisk ifht den tradisjonelle type med ryggbøyle. Å klatre i en stige med sikkerhetsskinne med innfestet sele har mange fordeler da man ikke har et bur rundt seg som gjør det trangt og vanskelig å frakte med seg for eksempel verktøy. Stigene finnes i ferdige lengder fra 0,61m – 4,81meter som igjen kan kombineres sammen for å finne din riktige lengde. Stigene kan også leveres med en inngangsstøtte som gjør inngangen til stigen sikkrere. Andre tilbehør som kan leveres er håndtak, vilesteg og sikkerhetssele. HUBERs trapper leveres i to versjoner som rett trapp eller spiraltrapp samt at vi tilpasser plattformer ut i fra ditt ønske.

SIS 1

Sikkerhetsstige 300mm bredde med perforerte sklisikre trinn. For innfesting til vegg.

SIS 2

Sikkerhetsstige med integrert ledeskinne for innfesting av sikkerhetssele. Kan også leveres med utfoldbar plattform (option).

SIS 2/3

Sikkerhetsanordning for innfesting til ledeskinne.

Rekkverk

HUBERs rekkverkssystem i rustfritt stål er syrebehandlet for å få den beste utsende og korrosjonsbeskyttelse. HUBERs rekkverksystem er oppbygd på en slik måte at man er veldig fleksibel slik at man får det montert slik man ønsker. Når vi lager tilbud på rekkverk trengere vi en tegning over der rekkverket skal monteres for så å finne riktig type og antall stolper, svinger og avslutninger som trengs. Vi har også ferdige løsninger for åpninger med dører ell.

Rekkverket kan fås med et, to eller tre tverrgående stag. Som tilbehør finnes også sparkelist/fotlist for å hindre eks verktøy og lignende skal gli ned i bassenget.

© Copyright - Hydropress HUBER AB