Testenheter og utleie

Aktuelt Om oss Produkter Brosjyrer Service Referanser Arrangementer Prosesskjemaer Informasjonspolicy Personale
header_bottom

Søk

Kontakt

Hydropress HUBER AB avd.Norge

Furuhallveien 8A

3512 Hønefoss


icon.tel  +47 959 25 444 (Sør Norge)

icon.tel + 47 971 53 514 (Midt og Nord Norge)


icon.mail info@huber.no (Sør Norge)

icon.mail salg@huber.no (Midt og Nord Norge)

icon.mail service@huber.no

icon.mail reservdelar@hubersverige.se

Sverige

www.hubersverige.se

Finland

www.huber.fi

Klikk her for å melde deg
på vårt nyhetsbrev!

Linkedin..png    FB-logga.png    twt_a.png    Ins.png

Testenheter og utleie

Fullskalatester med Q-press, SSM og Strainpress SP

I blant trenger man mer enn et øyeblikksbilde (for eksempel en labtest e.l.) av hvordan et nytt produkt fungerer på renseanlegget. For ikke å snakke om å kunne se produktets pålitelighet og ytelse over lengre tid. Vanligvis er testlengden ca. en uke, men også lengre testing kan være aktuelt.

Hydropress HUBER AB tilbyr derfor nå to ulike mobile HUBER testmaskiner til norske renseanlegg. All testkjøring skjer normalt under ledelse av en av våre erfarne serviceteknikere, alt etter hva kunden ønsker.

"Gobi" slamavvanner for utleie/prøvedrift

Gobi er en Q-PRESS 440 slamavvanner komplett montert i en container med alt nødvendig utstyr, slik som pumper, polymerbereder, strømningsmåler, styreskap osv. Denne installasjonen er for utleie, prøve og foreløpig slamavvanning.

Testenheten "Carola" slamsil

Carola er en Strainpress SP slamsil/utskiller. Den leveres med styreskap, kompressor og en rekke ulike silkurver med hullåpninger fra Ø10 mm ned til <Ø0,6 mm.

SSM trappetrinngitter i tank for utleie
STEP SCREEN®-systemet er svært fremgangsrikt takket være dets funksjon og driftsprinsipp som er enkelt å følge, i tillegg til enkel rengjøring uten hjelpemidler (selvrensende effekt iht. motstrømsprinsippet). Det er også enkelt å vedlikeholde, og kan håndtere svært store mengder renseavfall samtidig som det også gir høy driftspålitelighet. Hele driftspakken er plassert over vannivået. Vi har bevisst unngått kjededrift som er vanskelige å vedlikeholde. Strømning: ca 1000 m3/h ved TSS 500 mg/l.

NYHET! Testenhet "Arktis" for test av slamavvanning
Arktis er en Q-Press 280 slamavvanner montert i en stor slepevogn, komplett med nødvendig utstyr som tynnslampumpe, polymeranlegg, polymerdoseringspumpe, strømningsmåler, flokkuleringsreaktor, kompressor etc. Den har også et elektrisk styreskap og kontrollanlegg for automatisk anleggsdrift som styres via et touch-panel. Kapasitet opp til 2 m³/h

Vanligvis er testtiden ca. en uke, men også lengre testing kan være aktuelt.

Kontakt Harald Fjære (Sør Norge) telefon (+47) 959 25 444 eller mail harald@huber.no eller Elvis Settnøy (Midt og Nord Norge) telefon (+ 47) 97 15 35 14 eller mail elvis@huber.no for mer informasjon.

Gobi-3.jpg

Gobi-2.jpg

Gobi-1.jpg

© Copyright - Hydropress HUBER AB